Mit csináljak, ha utálom a jelenlegi szakomat, de az álomszakommal is végül ugyanolyan melókban kötnék ki?
Figyelt kérdés
2/3-a megvan a matek BSc-nek, szóval végig kell csinálnom most már, de se a szakomat, se az egyetemet nem szeretem, ahova járok. Fizikára váltanék, de végül azzal is úgyis vmi modellezős/elemzős melót fogok tudni csinálni...2022. júl. 3. 09:11
1/5 anonim válasza:
Van elképzelésed arról, hogy mi az, amit szívesen csinálnál?
Szerintem válts. Legalább az az éved jó lesz.
Én is most voltam másodéves matek bsc-n, csak én nagyon szeretem.
Nem csak modellezős/elemzős dolgokat lehet csinálni, gondolom fizikával sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Szívesen kutatnék, ha nem is örökre, de pár évet mindenképp. Fizikusságnak ez a része vonz.
Meg amúgy matekkal mit kezdhetek data science/AI/pénzügy vonalon kívül?
Ami meg a váltást illeti, vissza kellene fizetnem a képzést, mert túl fogok lógni a képzési idő 1,5-szörösén, ha a matek befejezése előtt elkezdem a fizikát... meg így ha befejezem a matekot, legalább egy papírom lesz a sok szenvedésemről, és tudok majd valami nem meki munkával pénzt keresni
2022. júl. 3. 09:59
3/5 anonim válasza:
Akkor ne add fel. Elmehetsz majd a fizika felé is, ha akarsz.
4/5 anonim válasza:
Legyél meteorológus. Hátha az érdekel.
5/5 anonim válasza:
Matekkal is lehet kutatni. Meg matek BSc mellett vegyel fel fizikas szabvalokat, es jelentkezz fizikus mesterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!