Ha tanító szakon végeztem, hogy lehet belőlem óvodapedagógus?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 00:02
1/6 A kérdező kommentje:
Újra el kell mennem az alkalmassági vizsgára és a felvételit is meg kell csinálnom?
2008. dec. 20. 00:15
2/6 anonim válasza:
Ha van másoddiplomás képzésben az intézményben ahol végeztél egyszerűen csak jelentkezel.
Egyébként nek3em sógornőm egyszerre csinálta a kettőt.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ott nincs. lyen esetbenújra el kell végeznem 4 évet ahhoz hogy óvodapedagógus legyek, mert úgy vettem ki a tájékoztatóból, hogy a két éves átképzésre csak 3 év szakmai gyakorlattal vesznek fel valakit?
2008. dec. 21. 08:39
5/6 anonim válasza:
Én tanítón kezdtem,2 évet jártam és átmentem óvóra.Nem bántam meg!:))
Sok tárgyamat elfogadták,sztem nem kell 3 évet járnod.De mért nem kérdezed meg a fősulin a T.O.-t?Biztos segítenek!
Amúgy nem tetszik a tanítóság,vagy mért akarsz óvónő lenni?
6/6 A kérdező kommentje:
Remélem könnyebb lesz elhelyezkednem! Tanítónő rengeteg van és kevés a munkahely.
2009. júl. 28. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!