Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vezetés előtt ti szoktatok...

Vezetés előtt ti szoktatok készülni?

Figyelt kérdés
Kérdésem fő célja azt megtudni, hogy ha a nyáron leteszem a kresz vizsgát, és egyetem mellett eljárnék vezetni kell e készülnöm rá vagy ""lazán"" lehet venni és kb csak beülsz vezetgetsz egy kicsit és ennyi?

2022. jún. 27. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Hogyan lehet erre készülni?
2022. jún. 27. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Én a parkolásokat minden óra előtt átolvastam, egy anyagból, amit az oktatóm küldött. Ezt magam miatt kellett megcsinálnom, mert amikor nem olvastam át, órán egyáltalán nem jutott eszembe, magamtól nem is tudtam volna úgy parkolni, ahogy akkor kellett volna, viszont így hogy elolvastam, frissen ott volt a fejemben, mit hogy kell.

A kresz vizsga meg mondhatjuk úgy is a vezetés előtti készülés. Amit kresznél megtanulsz, azt tudni fogod és aszerint kell majd közlekedni.

2022. jún. 27. 13:52
 3/7 A kérdező kommentje:

1# kresz olvasgatására gondoltam

2# Köszi!

2022. jún. 27. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
17%
Persze, fogat mosok, punc im is rendbeteszem ki tudja mikor kell szo pni vagy du gni
2022. jún. 27. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha a kresz vizsgán átmész, akkor nem lesz gond a forgalomban sem remélhetőleg. Az első órák úgyis azzal fognak eltelni, hogy megtanulod kezelni az autót. Utána meg figyelni kell a táblákat meg a tükröket, aztán kész
2022. jún. 27. 22:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jún. 28. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj eleget az órák előtt, ne menj éhesen, szomjasan. Ennyi, ez a legnagyobb felkészülés.
2022. júl. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!