Sopronban vagy környékén milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok,jelenleg pénztárosként dolgozom de nem vagyok elégedett az életemmel. Nem tudom mit is szeretnék a jövőben…de ezt nem nagyon szeretném folytatni. Sopronban vagy környékén lenne lehetőségem valamit tanulni,ezért érdeklődöm,hogy milyen lehetőségek vannak ,milyen képzéseket lenne érdemes befejezni illetve,hogy a mai világban mit érdemes tanulni,szerintetek mivel érdemes foglalkozni?2022. jún. 19. 21:14
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó környék és főleg a határ túloldala miatt. Az eu egyik leggazdagabb fővárosának a munkaerőpiaca is elérhető onnan. Férfiként keresett bármilyen épìtőipari vagy fémipari szakma, nőként meg főleg a pincérnő, fodrász, kozmetikus meg hasonló szakmákban dolgozókat ismerek. Ezen felül felsőfokú végzetseggel is lehet menni, pl: elég sok àpoló jár ki.
2/2 anonim válasza:
Egy erős alap német nem árt hozzá, ki vagy,mit szeretnél, alap utasìtások megértése, mikor hova menj kivel, mit hova tegyel stb. Aztán a többi majd ragad rád. Ha összejönez neked akkor jobban fogsz élni osztrák keresettel mint bárhol máshol az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!