Pesten vagy Szegeden jobb az egyetemista élet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Pesten drágább az élet. Szegeden meg kellemesebb. (bár kinek mi) Személyes véleményekre lennék kíváncsi. Kinek mi kárpótolta a városok hátrányait?2022. jún. 16. 17:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem Szegeden jobb. (Budapesti vagyok, Szegeden tanulok) Írhatnék hosszan, de igazából röviden annyi, hogy Szeged egyetemváros, minden erre van berendezkedve, Pesten meg eltűnnek az egyetemisták a tömegben. Kb minden van Szegeden, ami Pesten is. Kevesebb állítólag a munkalehetőség, bár nekem ezzel eddig nem volt gondom.
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen Szeged!
Összességében persze Pesten van a legtöbb egyetemista, mégis a három igazi, régi egyetemi városban (Pécs, Szeged, Debrecen) érződik jobban az egyetemisták jelenléte, pozitív hatása.
Valószínű a méretbeli különbségek az okok, de érezhető a különbség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!