Jó a fogászati asszisztens szakma?
Figyelt kérdés
Ha te, aki olvasod fogászati asszisztens vagy, te szereted? Szeretsz ebben a szakmában dolgozni? Nehéz?2022. jún. 16. 13:49
1/8 petraa07 válasza:
Szia kedves kérdező Én jelenleg fogászati asszisztens és dentálhigiénikus vagyok körülbelül 10 éve dolgozom a szakmában én kicsi korom óta erre a pályára készültem Mármint fogászatra Én nagyon szeretem a munkámat Szerintem nagyon izgalmas és nagyon érdekes. Hogy nehéz e a szakma Igazából minden foglalkozásnak megvan a maga nehézsége én viszonylag a suliban könnyen megtanultam a szakmát ami nekem nehézséget okozott az a latin nyelv.
2/8 anonim válasza:
rühellem. A legótvarrabb meló, a fogorvos csicskája vagy és takarítónőket megszégyenítő takarítás mennyiség zúdúl a nyakadba. Igen nehéz,mert kell egy alárendelődés,sosem leszel teljes tagja a fogászati csapatnak,mint pl a fogechnikus.
3/8 petraa07 válasza:
Kedves 2es nagyon sajnálom hogy ilyen tapasztalatod van a szakmában. Én személy szerint, sosem tapasztaltam ilyet. Szerintem ez ember/orvos és kollégafüggő hogy ki hogy viszonyul a másikhoz. Sajnos az igaz, hogy sok a szakmában az olyan orvos aki öntelt, ezért a másikat lenézi. Tapasztaltam, ezért is az ilyen helyeket messziről kerülöm. :)
4/8 anonim válasza:
Tisztelt 3-as, nem az orvossal van a baj,hanem a munkakörrel.Hiába tanul az ember egy szakmát,caz a dolga,hogy adogat,takarit meg végre hajtja az orvos utasitásait.Mellsleg az állandó fertőtlenitésből is elegem van,otthon is csak akkor takaritok,ha nagyon muszáj. Eza a szakma nem a kreatív ,alkotó embereknek való.Fogtechnikus akartam eredetileg lenni,de lebeszéltek,mert az nem nőknek való.Ja atakaritás,meg as kiszolgálás az női munka
6/8 petraa07 válasza:
Igazad van, tény hogy ehhez kell egy attitűd. Én pl szeretek takarítani :D
7/8 anonim válasza:
(kivétel mindig van,szokták mondani..bár nem hiszek a csodákban) személyes példám az,hogy az orvosok az asszisztenst nem segítőnek tekintik ,hanem csicskának.Több orvossal dolgoztam együtt,de mindegyikre igaz a " ki ha nem én hozzáállás," Aki teheti ne legyen fogászati asszisztens kivéve ,ha szereti vagy ha el tudja viselni,hogy napi szinten lekezelően beszélnek vele, megalázzák a beteg előtt és feleslegesen ugráltatják stb. Életem legnagyobb hibája,hogy elvégeztem a képzést!!!!!!!!!!!!!Arról meg nem is beszélve,hogy a rendelés végén ott maradhatsz kiganézni mindent.. az orvos meg angolosan távozik sok esetben köszönés nélkül.
8/8 anonim válasza:
Kedves Utolsó,
4-es vagyok!
Igen igazad van kb a rendes, tisztességes fogorvos olyan, mint a fehér holló. Én ismertem olyat, aki megbecsülte az asszisztens, de sajnos már nyujdíjba ment. Ő ember volt! Nagyon nehéz olyat kifogni, ahol normálisak. Nekem a magával, a munkakörrel is van bajom, ezt egy nagyképű fogorvos csak plusszba megnehezítené, én sajnos olyan vagyok, ahogy velem bánnak, én is úgy bánok másokkal, én tuti vissza aláznám a beteg elött, nem érdekelne, hogy kirúg.Nem tudom mitől olyan beképzeltek mégcsak nem is igazi orvosok. Ez a munka tényleg borzalmas, én is nagyon megbántam, bármi más jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!