Na kinek hogy sikerült az érettségi? Szerintetek mennyi lesz a ponthatár az orvosi egyetemeken?
Figyelt kérdés
Nekem 415 ponton lett.2022. jún. 16. 11:39
11/17 anonim válasza:
9. Ha a jogin is csak ennyit értesz egy anyagból, ne menj oda.
12/17 anonim válasza:
Nekem 483 pontom lett 😶 igazából nem számítottam ennyire, max 450-re.
Szerintem a ponthatárok a 2019-es szint körül alakulnak majd.
13/17 A kérdező kommentje:
12. Azta ügyes vagy és hova mész tovább tanulni ?
2022. jún. 18. 23:10
14/17 anonim válasza:
#11: Kilences voltam. Ha neked is meglenne az érettségid, talán láttad volna a kiírt kérdések közül az elsőt is: NA KINEK HOGY SIKERÜLT AZ ÉRETTSÉGI? --> Tehát szólt azokhoz, akik idén érettségiztek. Erre reagáltam. Aztán megírtam, hogy mivel jogi egyetemre szeretnék bejutni, ezért a kiírt kérdések második részére nem tudom a választ. Ha csak negyed annyi eszed volna, mint amennyi rosszindulatod, már sokra vihetted volna. :-)
15/17 A kérdező kommentje:
Én gratulálok azért neked mert az a 483 jogi egyetemre gyönyörű és ügyes vagy. Csak így tovább.
2022. jún. 19. 00:24
16/17 anonim válasza:
#12 vagyok, nem a jogi egyetemre készülők. SE-FOK-ot írtam első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!