Szerintetek mennyire hatékony ötlet így készülni az érettségire(jövőben lesz)?
Figyelt kérdés
Mivel Erdélyben élek, 3 vizsgatágyam lesz: első a matek, második a magyar, harmadik a román. Arra gondoltam, hogy az elmúlt 3 év anyagát összeszedném egy helyre(természetesen tárgyanként külömbözőre), ez lenne esetemben egy word dokumentum. Szépen kidolgoznám és sorrendbe szedném a leckéket. Úgy számoltam, hogy kb. 3-6 hét lenne megcsinálni az egészet úgy, hogy napi 4-5 órát dolgozok rajta. Személy szerint jobban szeretem, hogy minden egy helyen van, egy olyan struktúrában, ami nekem tetszik. Megéri szerintetek a ráfordított időt?2022. jún. 15. 13:33
1/8 Kólauborkával válasza:
Szerintem sokat tanulhatsz belőle, mindenképp hatásos. Én ugyan ezt kézzel csináltam egyetemen és nekem bevált, de a gépi nem tudom ugyan olyan hatásos lesz-e.
2/8 anonim válasza:
Jó ötlet szerintem. És tényleg tanulhatsz belőle több dolgot is, pl. fejlődik valószínűleg a szövegszerkesztési(mind elméleti, mind a számítógépes) készséged, vagy már a szöveg készítése során is tanulsz abból, amit összeszedsz lényegében.
3/8 anonim válasza:
"(jövőben lesz)"
A mennyire távoli jövőben? Mindenesetre szerintem kezdd el minél hamarabb, ne csak 3-6 héttel előtte, mert ha egy kicsit is olyan vagy, mint én, nem lesz rá elég annyi... ;-)
(Egyébként n-nel írjuk: különbözőre. :) )
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Konkrétan a jövő évben lesz(2023).
2022. jún. 20. 00:15
5/8 A kérdező kommentje:
Még nem fogtam neki, mert nyaralni vagyok, ezért is emeltem ki a kérdést.
2022. jún. 27. 10:48
6/8 anonim válasza:
:))) Akkor olyan vagy, mint én...
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, arrafelé milyen a vizsgarendszer, Magyarországon nem 1:1ben a középiskolai anyagból kell érettségizni, vannak részek, amik nem kellenek az érettségihez. Ennek fényében teljesen felesleges mindent átírni.
Ha Romániában minden kell az érettségihez, akkor természetesen jó ötlet.
8/8 A kérdező kommentje:
Nálunk sem kérnek mindent. Kösz a választ!
2022. jún. 28. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!