Mikor kell duális képzésre jelentkezni?
Szeretnék duális képzésben részt venni, írtam is kb. egy-másfél hónapja az összes, egyetemi honlapon kint lévő partnercégnek. Nincs frissítve a honlap mint kiderült, 8 cég közül 3-nak már nem is létezett az email címe, 3 elutasított (vagy csak msc-seket fogadnak, vagy a következő tanévben senkit sem), 1 cég nem válaszolt, 1 pedig azt írta, hogy akkor írjak majd nekik, ha majd felvettek.
Ez azért szerintem eléggé elkeserítő arány.
Sehol nincs leírva, hogy mikortól érdemes/lehet jelentkezni. A határidőnek valahol szeptember 15 van írva, de gondolom ha találnak alkalmas embert, nem az utolsónak beesőt fogják felvenni, viszont azon az egy helyen kívül nem is tudom, hogy hova küldhetnék emailt, hisz nincs frissítve a honlap.
Azért merült fel a kérdés, mert több helyről hallottam, hogy ők már mennek a duális interjúkra.
Köszi, ha segítesz kicsit tiszába tenni a dolgokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!