Elfogadják a fellebbezésemet?
Figyelt kérdés
Az NKE-n voltam államtudomány pályaalkalmasságin és ma jött az email, hogy nem feleltem meg. Sokakkal csak ismerkedtek, mi a hobbijuk, mik a céljaik 10nec múlva, stb. Nálam közigazgatással kapcsolatos dolgokat kérdeztek nagymértékben. A pontom meglett volna, de így fellebbezünk. Nem tudom, hogy elfogadják e. Ezt az egy helyet jelöltem2022. jún. 13. 18:49
11/15 anonim válasza:
10. Ne legyen már akkora arcod! Egy értéktelen szakon egy wc papírt se érő diplomát fogsz kapni.
12/15 anonim válasza:
Elnézést kisfiam, én az egyik oktató vagyok, 3 diplomával ne akarj már kioktatni köszönöm. Vannak olyan típusú emberek akik alapból alkalmatlanok, el kell fogadni. Sok más területen tud még tanulni az illető
13/15 anonim válasza:
12. Gondolod, hogy bárki elhiszi rólad, hogy 3 diplomás oktató vagy ezzel a stílussal?
14/15 anonim válasza:
Na végül nem kellett sokat várni az eredményre, a felvire felvezették, hogy alkalmas vagyok. Velem teljesen korrekt volt a bizottság, egyáltalán nem lehet panaszom.
15/15 anonim válasza:
Elég érdekes. Tavaly én is megjelöltem ezt a szakot negyedik helyen és nekem is volt alkalmasságim. Online megbeszélés volt, aminek az időpontját már előre elküldték emailben. 45 percet vártam, mire sorra kerültem egyáltalán. Tőlem csak annyit kérdeztek, hogy miért választottam őket és milyen tárgyak érdekelnek. Aztán pár nap múlva látom, hogy elfogadták. Nem értem tőled miért kérdeztek ilyeneket:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!