Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek a mai világban...

Szerintetek a mai világban minek érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Már felvettek az avasi 5 éves franciára. Érdekelne a pszichológia is de már sokan mondták hogy nem éri meg. Én szívesen dolgoznék egyedül is és ne csapatba mert a csapat munkákat nem szeretem annyira. Szerintetek mivel foglalkozzak ha felnővök mert nincs ötletem se ajánlatok valamit. Az átlagom 4.8 körül szokott mindig lenni.
2022. jún. 10. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha lenne egy egész napod egyedül és senki semmilyen elvárást nem támasztana veled szemben, akkor mivel töltenéd? Van hobbid, szenvedélyed?

Mivel kapcsolatos videókat, cikkeket olvasol szabadidődben?

2022. jún. 10. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:

"Mikor dobban a szíved?"

[link]

2022. jún. 10. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Alkalmazkodóképesnek és fejlődőképesnek. Egyetlen tudás értékes csak, az, ami naprakészen van tartva.
2022. jún. 10. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

Csillagpor: Ez a napi bölcsesség kissé közhelyesre (és mint ilyen, pontatlanra) sikerült. Fuss neki majd mégegyszer, még 2 pálesz után ;)

A nem naprakész tudás is értékes. Legyen ez a mai merengenivaló.

2022. jún. 10. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

4

Kösz, de nem futok neki újra csak azért, mert te nem veszed a fáradságot, hogy értsd. Nem fogok neki tanácsolni egy halom piacképes szakmát, amit ímmel-ámmal csinálna csak, mert nincs kedve vagy affinitása hozzá.

Van rálátásom pár munkakörre, ugyanolyan szarul keresnek és ugyanúgy eltűnnek a süllyesztőben itt is azok az emberek, akik csak azért jöttek ide, mert azt hitték, elég egyszer valamit megtanulni és dől a lé.

Egy orvos tudásának hosszabb az elévülési ideje, mint egy mérnökének, de attól még helytálló, hogy ha nem vagy hajlandó fejlődésre és szarsz a szakmádra, egy idő után ugyanúgy csak vegetálni fogsz és egy nagy büdös senki leszel. Lelkes újoncok pedig vannak szép számmal, akik szívesen betömik az űrt utánad.

A legtöbb helyen tapasztalt profikra van a legnagyobb szükség, illetve arra, aki szeret és hajlandó is tanulni folyamatosan. Mindkettőhöz az kell, hogy legyél képes annyira az alkalmazkodásra, hogy tudj fejlődni és alkalmazkodni a kereslethez és az adott terület trendjeihez.

2022. jún. 10. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
🤦🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jún. 11. 06:57
 7/7 anonim válasza:
Ha visszamehetnék az időben megnézném milyen álláshirdetések vannak, mi a keresett, összevetném azzal, mit szeretnék én tanulni. Ha mondjuk nem keresett az a szakma, esetleg párhuzamos képzésben tanulnám, egy olyan mellett, amiből meg lehet élni. De nagyon fontos az is milyen személyiség vagy, egyedül, vagy csapatban szeretsz e dolgozni. Én elvégeztem egy főiskolát, de aztán nem volt közel olyan álláslehetőség, hasonlót választottam, de csak betanított munkásnak számítottam főiskolával. Ezért elvégeztem okj-s képzést, ami másoknak megvolt, de gyakorlatilag újat nem tanultam, de pénzbe került. Ráadásul mobbingoltak. Sajnos nem mindenkinél alapvető a kedves viselkedés, én azt hittem, mert kiindultam magamból, de tévedtem. Ma már inkább gazdálkodnék, imádom a kertet és nem bánt senki. kissé távol esik attól, aminek tanultam, de nagyon fontos dolog mégis pl.:biogazdálkodni, és nem nagyon tanítottak ennek fontosságáról iskolában anno.
2022. jún. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!