Ha a neptunbol kapok levelet és azt emailben is meg kapom és válaszolok megérkezik a válasz az oktatóhoz?
Figyelt kérdés
A neptunba kaptam üzenetet az oktatótól ami látszik az e-mailemben is és ott mentem hogy "válasz"
Az elküldötteknél az van hogy
de@gfe.hu
Ilyenkor ő látja a választ vagy emailben kelett volna küldeném?
2022. jún. 8. 22:05
1/11 A kérdező kommentje:
*az email címet elírtam
neptun@gfe.hu
2022. jún. 8. 22:06
2/11 anonim válasza:
Álltalában nem, és sok neptun üzenetben írják is, hogy ne válaszoljanak az emailre.
3/11 anonim válasza:
A neptunban kapott üzenetekről a rendszer automatikusan email értesítést küld. Ez az email egy központi egyetemi email címről jön, ha erre válaszolsz akkor azt senki nem fogja elolvasni.
4/11 A kérdező kommentje:
De ezt az emailt csak nekem címézte a neptunba
2022. jún. 8. 22:11
5/11 anonim válasza:
Istenem, hogy lehet ennyi ésszel egyetemen valaki...
6/11 A kérdező kommentje:
#5 te nagyok okos lehetsz, de képzeld megkapta mert válaszolt ;) *taps*
2022. jún. 8. 22:23
7/11 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi!
2022. jún. 8. 22:36
8/11 anonim válasza:
Milyen többieknek, rajtam kívül egy, azaz egy ember válaszolt...
9/11 A kérdező kommentje:
Tiédet nem nevezném válasznak csak okoskodásnak ami nem jött be XD
2022. jún. 9. 08:14
10/11 anonim válasza:
Jó eséllyel a neptun adminisztrátor továbbította a leveledet az oktatónak, volt olyan jó fej.
De nem értem a helyzetet. Kikeresed a tanár mail címét, és válaszolsz neki, vagy neptun üzenetben válaszolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!