Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Matek szóbelire hogyan tudnék...

Matek szóbelire hogyan tudnék készülni?

Figyelt kérdés
Kaptam ugye tételsort, 20 darab tétel. Ma nekiláttam a tanulásnak..attól tartok, hogy a magolós módszerrel ez nem fog menni.
2022. jún. 8. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem megyek szóbelire, viszont mástól azt hallottam, hogy az ilyen fogalmakat, meg ilyesmit felesleges megtanulni, mert azt ki lehet nézni a négyjegyűből, csak kereskesd ki előre hogy hol van, meg biztosan mind benne van-e. A gyakorlati részeket meg úgy tudod megtanulni, hogy minél több olyan feladatot megoldasz. Vannak a neten ilyesmi feladatok.

Itt van pár feladat témakörök szerint:

[link]

Mondjuk ebben vannak nehezebbek is, amiket nem hiszem, hogy szóbelin kérdeznek, de kezdetnek megteszi. Ha nagyon nem értessz egy feladatot, gondolkoztál rajta sokáig, akkor nézd meg a megoldást, és próbálj úgy rájönni, hogy miért az lett a megoldás. Ha úgy sem megy, akkor írd be a témakör címét youtubera és vannak tök jó videók, amik elmagyarázzák.

Remélem segítettem, sok sikert!

2022. jún. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!