Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi esélye van hogy a...

Mennyi esélye van hogy a 7.-es kistestvéremet felveszik egy magyar gimnáziumba?

Figyelt kérdés

7.-ben nagyon rossz volt szegénynek. Nulladik órára kelett járnia,+4 tantárgy bekerült. Hétfőn és pénteken 8 órája van. Ott volt neki a bérmálkozás és a projektek.

Mindenki a családból tudja hogy többre képes csak ez a sok + dolog miatt nem nagyon ment neki. A 8.osztályban könnyebb lesz neki mert nem lesz 0. óra és bérmálkozás sem. Viszont kitöltötte egyedül az Eszterházy gimnázium idei 8.-os felvételijének felét és csak 2 pont hibája lett.( A másik felét azért nem töltötte ki mert sietni kellett a vendégekhez)

A 7. osztályos év végi jegyei:

Matematika: 3

Angol nyelv: 4

Történelem: 4

Irodalom: 4

Nyelvtan: 4

Kijavítható ez?

Felvehetik gimnáziumba?

2022. jún. 6. 14:08
A kérdező szavazást indított:
Persze felvehetik
Ha egy kicsit javít már van esélye
Nem nagyon van esélye
Hogyha a felvételi felét kitöltötte úgy hogy csak 2 hibája lett akkor felvehetik.
Nem olyan rossz az. Egy-két tantárgyból javít és nem lesz baj.
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell már most ezzel stresszelni szegény gyereket? Hagyjátok élni!
2022. jún. 6. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, persze. A középiskolai központi felvételit kell jól megírni. A központi általában nagyobb súllyal számít bele a felvételi pontokba, mint az általános iskolából hozott pontok. Nézzétek meg a felvételi pontok számítását a kiszemelt sulik felvételi tájékoztatóiban.

Gyakorláshoz le tudjátok innen tölteni az elmúlt évek feladatsorait (9. évfolyamra), javítási útmutatóval együtt .

[link]

2022. jún. 7. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük
2022. jún. 7. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Persze, nem olyan rossz ez. Én kitűnő voltam végig, a felvetelimet viszont nagyon elrontottam (40 matekot és 30 magyart irtam) nem is vettek fel oda ahova akartam menni de egy másik elég jó iskolaba igen mert a szobelim angolbol az max pontos lett, nagyon sok múlik a szóbelin is, nagyon sokat lehet javítani vele
2022. jún. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!