Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan szakma, ahol semmit...

Van olyan szakma, ahol semmit nem kell csinálni, csak bejárni, és kapod a fizut?

Figyelt kérdés
Nekem olyan kéne.
2022. jún. 1. 19:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre magamon, hogy lusta vagyok mindenhez. Inkább filmet nézek és játszok. Meg kajálok. Néha iszok. Felnőtt vagyok 40 felé.
2022. jún. 1. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyenről.
2022. jún. 1. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég pénzed ahhoz, hogy elindíts egy vállalkozást és minden pozícióra tudsz hozzáértő embert szerezni, akkor elég az osztalékot számolni a hó végén. De ez nem olyan egyszerű.
2022. jún. 1. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Vagyonőr-portás.

Bár nem nevezhető szakmának.

Havi 10-11 munkanappal, 24 órás szolgálatokkal megvan az átlag bruttó 450.000 ft.

Privátban megírom a cég nevét, aki bejelent teljes bérre.

Van, aki tanul mellette,

van, aki maszekol mellette.

Bár szerintem folyamatosan emelkedő infláció mellett már az is szar fizetés.

Az ember meg nem azért él, hogy maszekkal együtt 400 órákat dolgozzon.

2022. jún. 1. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván olyan ahol szó szerint soha semmit nem kell csinálni nincs, de például biztonsági őrként simán lehet olyan állást találni, ahol a munkaidő legalább 80%-át ez teszi ki.
2022. jún. 1. 20:09
 6/8 anonim válasza:
100%
Ellenzéki politikus.
2022. jún. 2. 02:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utána nézek ezeknek.
2022. jún. 2. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén. Te mint munkaadó fizetnél a bevételedből valakinek csak úgy azért, hogy üljön és semmit se csináljon? Ugye, hogy nem.
2022. jún. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!