BME-GTK gazdálkodási és menedzsment?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a BME GTK gazdmen. szakról.
Tudom, hogyha közgáz, akkor a Corvinus a legjobb, de kéne egy bé terv, arra az esetre, ha nem lenne meg rá a pont.
BGF jöhetne még szóba, de arról nagyjából semmi jót nem hallottam még, és nem is szimpatikus egy kicsit sem.
Ti mit gondoltok? :D (Elsősorban olyanok válaszát várnám, akik ezen egyetemek valamelyikére járnak)
/büfészakos, lehordós kommentektől kíméljetek, köszi ^^ /
2010. szept. 18. 18:54
1/3 anonim válasza:
van egy gyerek aki pont úgy gondolkodik, mint te csak ő a gazdasági és menedzsmentre akar menni
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de fogalmam sincs mire szeretnél ezzel célozni :D Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy esetleg elírtam a szak nevét, de megnéztem, (a BME-GTK és a BCE-GTK honlapján is) és nem :D
Ellenben olyan szak, hogy "gazdasági és menedzsment" nem létezik :D
A kérdező voltam
2010. dec. 1. 18:16
3/3 anonim válasza:
Én Gazdálkodási és menedzsment szakra járok (EKF), elég kemény szak, rengeteg a matek. :) igen igen blabla Corvinus a legjobb, ha lehet oda,ha nem jön össze akkor BME... valamelyik csak bejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!