Rosszul döntöttem mikor gépészmérnöknek jelentkeztem járműmérnöki helyett?
Figyelt kérdés
Ez a kettő volt megjelölve anno, de én inkább a gépészt tettem elsőnek. Szerintetek jó döntés volt? Megy egyébként a képzés csak mindig ezen gondolkozom mi lett volna ha inkább járműre megyek :D (tudom nagy az átfedés)2022. máj. 31. 13:25
1/4 anonim válasza:
Szerinte nem döntöttél rosszul. Jelenleg nem muzsikál olyan szépen az európai járműipar.
2/4 anonim válasza:
Mindkettő szép szakma, szerintem mindkettőbe el fogsz tudni helyezkedni.
3/4 anonim válasza:
Sok jelentősége nincs. A kettő kb ugyanaz. Ráadásul magyarországi cégekhez azért annyira specifikus járműves tudás nem kell. Ha kéne is azt meg nem tudnád megszerezni egy járműmérnöknek nevezett képzés keretein belül. Az igazi autóipari fejlesztésekhez, mint amik külföldön mennek, ahhoz ez a képzés gyenge. Arra számíts, hogy hatalmas pénzeket ezzel a végzettséggel nem fogsz keresni.
4/4 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, szerintem nem döntöttél rosszul (itt leginkább a fizetés mértéke lehet a döntő szempont). Soha nem késő átképezni magad, ha rossz szakot választottál. Most akarom átképezni magam építőmérnökként járműiparra. A két említett szakra nagyobb külföldi lehetőség fakad, mint építőmérnökként akarnál külföldön dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!