BGE gazdaságinformatikus?
Elsősorban a BGE gazdinfón végzettekhez szól a kérdésem. Érdemes elvégezni ezt a szakot abban az esetben, ha én mindenképpen az IT területén szeretnék elhelyezkedni? Úgy hallottam, hogy ez alapvetően egy sima gazdasági szak, ahol kevesebbet informatikát tanulnak a hallgatók.
Első helyen a BME mérnökinfót jelöltem meg, de ott (a közép matek és emelt infó eredményeim tudatában) csak a legjobb esetben lenne meg a 400 pont, ami idén szerintem nem (vagy csak nagyon neccesen) lesz elegendő a bejutáshoz.
Inkább óbudai mérnökinfó legyen a második szerintem.
Jártam a bge-re gazdinfóra második diplomát szerezni. Nagyon gyenge a színvonal. Inkább ott is hagytam. Többet értem vele, ha magamtól tanultam.
Od ajárok, levelezőn, de itt is elég sok matek van.
A színvonal tényleg nem nagy szám, sőt... Valszeg könnyebb, mint egy mérnökinfó, én viszont mérnökinfóra mennék, még ha szenvednék is vele többet. De már elvégzem, 1 félév van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!