Szerintetek van esélyem az egyetemre bekerűlni?
Nos most érettségiztem és a KJE Turizmus és vendéglátás szakára szeretnék menni levelező szakra. Sajnos még nemtudom a jegyeimet meg még lesz szóbeli tudom de pont azokból a tantárgyakból amitől nem félek. Viszont a matekom nagyon rosszúl ment. Sajnos rosszúllettem érettségi közben és nem tudtam koncentrálni és kb egy 5-10 percre ki is kelett mennem, így szerintem csak 2 lesz a jegyem. Viszont emelteztem töriből amin szerintem a 3 megvan az összes többi pedig 4-5 lesz szerintem mert nagyon jól ment. Szerintetek felvesznek? Tudom hogy itt a pontokat nézik és hogy elértem e csak a szakom teljes neve közgazdász-asszisztens turizmus és szerintem itt kell a matek és félek hogy ez miatt nem vesznek fel.
Valaki esetleg tudna segíteni vagy pár dolgot mondani a szakról? Esetleg vannak akik ide járnak?
Szia!
Milyen versenyt nyertél amiért jár 100 többletpont? Én soha nem hallottam még ilyenről. Még egy felsőfokú nyelvvizsga is "csak" 40 pontot ér.
Rosszul tudod.
Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyeken (OKTV) elért
1–10. helyezésért 100 többletpontot,
11–20. helyezésért 50 többletpontot,
21–30. helyezésért 25 többletpontot
Lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!