Ha most lennél 14, milyen szakmát választanál?
Ha nem nézném az adottságaimat, akkor biológus, orvos, pénzügyes, vagy informatikus.
Mivel hülye vagyok a fizikához és az informatikához, és nem tudok éjszakázni sem, akkor HR, marketing, vagy angol-másik idegennyelv tanár.
Gimibe mennék, kétnyelvű tagozatra. Sokat tanulnék, szakkörökre is járnék, sportolni is rendszeresen mennék.
Továbbtanulási tervekkel Orvos vagy állatorvos lennék, esetleg biológus vagy gyógyszerész.
Emellett sok-sok nyelvet próbálnék elsajátítani hobbiból (nyelvtanfolyam, utazás, külföldi tábor/munka, filmnézés, olvasás)
#2 vagyok, most fogok végezni civil szakon az NKE-n, cél a Corvinus egyik gazdasági mesterszakja.
Annyiból kiegészíteném a válaszom, hogy nem véletlenül nem lettem egyik sem a felsoroltakból: a kémiát-biológiát sosem szerettem, éjszakázni nem akarok, különösebben nem érdekelt az egész orvoslás, meg undorodom is tőle, így nem lettem orvos. Nőként, ráadásul 0 fizikatudással villanyszerelőnek sem lennék túl jó, szóval egyedül a programozónak van/lett volna kicsi realitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!