Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha most lennél 14, milyen...

Ha most lennél 14, milyen szakmát választanál?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 15:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nézném az adottságaimat, akkor biológus, orvos, pénzügyes, vagy informatikus.

Mivel hülye vagyok a fizikához és az informatikához, és nem tudok éjszakázni sem, akkor HR, marketing, vagy angol-másik idegennyelv tanár.

2022. máj. 22. 16:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Programozó, villanyszerelő, orvos.
2022. máj. 22. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Gimibe mennék, és nyilván nekem is ott lenne hogy orvos.
2022. máj. 23. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Gimibe mennék, kétnyelvű tagozatra. Sokat tanulnék, szakkörökre is járnék, sportolni is rendszeresen mennék.

Továbbtanulási tervekkel Orvos vagy állatorvos lennék, esetleg biológus vagy gyógyszerész.

Emellett sok-sok nyelvet próbálnék elsajátítani hobbiból (nyelvtanfolyam, utazás, külföldi tábor/munka, filmnézés, olvasás)

2022. máj. 24. 11:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkoztok most?
2022. máj. 24. 11:10
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
veled
2022. máj. 24. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Magyartanár vagyok, egyszakos. Jelenleg recepciós vagyok egy görög hotelben, viszont Novemberben hazajövök és toborzó akarok lenni
2022. máj. 24. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Rendészetibe mennék, emelteznék szakmaiból, aztán tanulnék valami jó kis szakmàt(burkolónak tanultam gimi után, ha újrakezdhetném is annak tanulnék), majd mennék az NKE-re.
2022. máj. 24. 20:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, most fogok végezni civil szakon az NKE-n, cél a Corvinus egyik gazdasági mesterszakja.

Annyiból kiegészíteném a válaszom, hogy nem véletlenül nem lettem egyik sem a felsoroltakból: a kémiát-biológiát sosem szerettem, éjszakázni nem akarok, különösebben nem érdekelt az egész orvoslás, meg undorodom is tőle, így nem lettem orvos. Nőként, ráadásul 0 fizikatudással villanyszerelőnek sem lennék túl jó, szóval egyedül a programozónak van/lett volna kicsi realitása.

2022. máj. 25. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még programozó akartam lenni, de végül bölcsészkarra mentem. Ha újra 14 éves lehetnék, és tudnám magamról és a világról azt, amit ma tudok, akkor egy szociológia-matematika kombinációt céloznék meg, és adattudósnak tanulnék.
2022. jún. 7. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!