SZTE-AJK Jogi aszisztens FOSZK vélemény?
Figyelt kérdés
Oda jelentkeztem, valószínűleg fel is vesznek mert a pontom megvan bőven.
Véleményeket szeretnék kérni attól aki ott végzett/ vagy még jár, hogy milyen az oktatás, követelmény nehézsége, tanárok hozzá állása stb.?
2022. máj. 21. 15:38
1/6 anonim válasza:
Nincs nagyon értelme, mivel nincs rá kereslet.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2022. jún. 1. 05:37
3/6 anonim válasza:
Ha lehet utánna menni jogász bsc-re,csak akkor éri meg,mert ha beszámítják pluszpontot ér
4/6 anonim válasza:
Jogász bsc? Tudtommal csak osztatlan mesterképzés van.
5/6 anonim válasza:
Akkor ezt benéztem utolsó.Javítom magamat.Csak akkor van értelme fokszra menni,ha kesőbbiekben beszámítanak belőle a hozzá kapcsolódó szakhoz tárgyakat.Ergó röviden csökkenti a képzési időt.Mert a fokszon csökentett az anyag nagyon.Ha nincs elég pontod,akkor is jó alternatíva.De ha lesz pontod bejutni,mindenképp a jogi diploma legyen a cél ne a foksz papír
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van!😇
2022. jún. 2. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!