4 nap alatt 10 matektétel megtanulása lehetséges?
Figyelt kérdés
Egyetemi matek, szóbeli vizsga.2022. máj. 17. 18:28
1/5 anonim válasza:
Honnan tudjuk hogy milyen tételek és milyen képességekkel rendelkezel és mennyit tanulsz egy nap?
2/5 anonim válasza:
Nekem matek alapszakon kb 10-15 oldal/nap volt a tanulási kapacitásom, kézzel irt előadásjegyzet, definíció, tétel, bizonyítás, példa egymás után.
Ez alapján valószínűleg a 10 tétel 4 nap alatt simán lehetséges.
3/5 anonim válasza:
1 este alatt 40 tetelt tanultam meg
4/5 anonim válasza:
Én is matek alapszakos vagyok, és szerintem is sima ügy. Pro tipp bizonyításokhoz: csak az elejét és a végét tanuld meg, a többi részéhez elég kulcsgondolatokat tudni, és akkor le tudod vezetni magadtól, nem kell annyit magolni.
5/5 anonim válasza:
Én is matekszakosként azt tudom modani, hogy meg lehet azt tanulni. Mindegyik tételnek legalább a fele legyen meg, a leghosszabb bizonyítással kezdj, mert akkor el lehet hitetni, hogy te mindent tudsz. Fontos, hogy el tudd kezdeni és be tudd fejezni, illetve a tételeket is tudd kimondani jól. Amúgy meg magabiztosság és elhiszik, hogy megy.
De 4 nap alatt a legjobb beosztás, ha 1-3. napon megtanulod a 10-et, majd a negyedik napon már csak ismételsz, kell annak érnie ott bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!