Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Más is van ilyen szerencsétlen...

Más is van ilyen szerencsétlen, mint én?

Figyelt kérdés
Van már érettségim, emeltem is, viszont csak 278 pontot értem el, pont 1%-on, 2 ponton múlt, hogy bekerüljek. Hát, hogy őszinte legyek, elég hülyén éreztem magam napokig. Természetesen megcsinálom csak azért is, újból megyek egy tárgyból. De azért mégis egy szerencsétlenség ez a szitu, mással is volt hasonló? Mert ha 20, vagy 30 pont lett volna, de 2...
2022. ápr. 28. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Megkérdezhetem, hogy jött ki ilyen kevés pont? Milyen eredményeid vannak?

Esküszöm nem bántás miatt kérdezem.

2022. ápr. 28. 21:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy te vagy a "szerencsétlen"...

Milyen iskolába jártál? Esti?

Mert bizony vannak iskolák/gimik (legtöbbször az estire jellemzők) ahol nem túl színvonalas az oktatás,és csak annyit adnak hogy épp hogy meglegyen az érettségi kettes,ami viszont kevés a továbbtanuláshoz.

Milyen szakra jelentkeznél,hová?

2022. ápr. 28. 21:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Egy jobb emelt eredményről (70%), s egy rosszabb középszintből (44% történelem). Főbb tantárgyakból sose voltam jó, mindig a földrajz (ebből van emeltem), biológia, ami jobban ment, s amit szeretettel tanultam is. Most bioszra készülök.
2022. ápr. 28. 21:48
 4/15 A kérdező kommentje:
Gazdasági szakra. Azonban azóta már a földrajz-biológia tanári szakon gondolkozom.
2022. ápr. 28. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az emelten szerintem nem muszáj javítanod.

Mik kellenek a szakhoz,milyen tárgyakat számítanak be?

2022. ápr. 28. 21:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Mármint a tanárihoz, vagy a gazdasági szakhoz? Amúgy mindegyiknél beszámítható a föci emelt, biosz középpel.
2022. ápr. 28. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem ha csinálsz egy 70 feletti biosz közepet vagy egy emeltet simán lesz esélyed.

úgy lenne középpel kb 330 pontod.

2022. ápr. 28. 21:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Ősszel akarok elmenni középszintre. Aztán ha az sikerülne minél jobbra, akkor az emeltet is megpróbálnám. De egy, mondjuk 75%-os középszintről el lehet érni emelt szinten mondjuk egy 60%-ot pár hónap alatt?
2022. ápr. 28. 21:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, lehet jobb is, hogy így alakult, mert a közgazdász szakma nem nekem való. Nem is igazán vonzott sosem.
2022. ápr. 28. 22:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ mennyire vagy felkészült.

Tanultál-e már bioszt korábban gimiben,mennyi "ragadt" meg benned . A középszintet nem annyira nehéz 75-re megcsinálni.

2022. ápr. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!