Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Államilag támogatott képzésre...

Államilag támogatott képzésre járhatok?

Figyelt kérdés
Államilag támogatott OKJ-s képzésre szeretnék beíratkozni ,de már van szakmám,melyet technikusi bizonyítvánnyal tudok igazolni.Ilyenkor is részt vehetek államilag támogatott képzésen ingyenesen?
2010. szept. 16. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. szept. 16. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a suli hozzáálása. Az utóbbiba ahová jártam, az első nap azt mondták, hogy akinek van szakmája tegye fel a kezét. Erre az igazgató hozzátette, hogy "mi nem tudhatjuk, és nem is fogjuk ellenőrizni". Így volt jó pár oszt.társam, aki a 2. szakmájaként ingyen végezte el a sulit.Tudom, furcsán hangzik, mert elvileg nem lehetett volna és az is viccesen hangzik, h "nemtudják ellenőrizni", de ennek ellenére o.társaim ingyen elvégezték.
2010. szept. 16. 06:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Legtöbb helyen aláíratnak egy nyilatkozatot, amiben büntetőjogi felelősségedet ismerve kijelented, hogy nincs másik szakmád. Ha ezt aláírod és később valahogy kiderül, hogy mégis van, akkor elég szép büntetésre számíthatsz.
2010. szept. 16. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat!
2010. szept. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!