Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gáz, ha szobafestő szeretnék...

Gáz, ha szobafestő szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Érettségim van már, jól sikerült, egy emelttel is rendelkezem, de annyira nem vonz az egyetem, így inkább valami szakmát végeznék. Sokak szerint nagyon leadom a szintet, ha szobafestőnek mennék jó érettségi eredménnyel. Valóban ez olyan lenézendő dolog lenne? Mindig jobb érzéssel töltött el a munka, ha valamit alkothattam, s abban sikerem volt. Az iskolai klasszikus tanulás sose töltött el valami jó érzéssel, így lehet, az egyetemen se érezném jól magam. Bár így laikusan megjegyezve nem tudom a szakmákban mi olyan lenézendő, hiszen festésnél is rengeteg a kémiai, fizikai tananyag, ami nem feltétlen olyan könnyű.
2022. ápr. 18. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Jó döntés!
2022. ápr. 18. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem az!
2022. ápr. 18. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
2. A kérdező eleve hajlik arra, hogy szakmát tanuljon és akkor ez így helyes. Később is lesz lehetősége egyetemre menni, ha akar.
2022. ápr. 18. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

Van egy "építő emberem", Béla úr. Festő, mázoló, burkoló. A társa villanyszerelő. Ha találkozóról van szó, percre pontosan ott van, az ajánlatot mind árban, mind időben tartja. A vízszintes vízszintes, a függőleges függőleges, a fal sima, az élvédő a helyén.

Béla úr intelligens ember, ha hülyeséget kérek, vagy ha valamire van jobb ötlete (szokott lenni), szól. Újabban egyszerűbb vizes munkákat is vállal, mert beletanult. Én a bonyolultabbakat is szívesebben bíznám rá, mint bárki másra.

Ha tényleg a kétkezi munka vonz, akkor csináld, és legyél olyan, mint Béla úr! Én megígérhetem, hogy becsülni foglak, mint ahogy őt is nagyra becsülöm!

2022. ápr. 18. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!