Gáz, ha szobafestő szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Érettségim van már, jól sikerült, egy emelttel is rendelkezem, de annyira nem vonz az egyetem, így inkább valami szakmát végeznék. Sokak szerint nagyon leadom a szintet, ha szobafestőnek mennék jó érettségi eredménnyel. Valóban ez olyan lenézendő dolog lenne? Mindig jobb érzéssel töltött el a munka, ha valamit alkothattam, s abban sikerem volt. Az iskolai klasszikus tanulás sose töltött el valami jó érzéssel, így lehet, az egyetemen se érezném jól magam. Bár így laikusan megjegyezve nem tudom a szakmákban mi olyan lenézendő, hiszen festésnél is rengeteg a kémiai, fizikai tananyag, ami nem feltétlen olyan könnyű.2022. ápr. 18. 18:33
3/4 anonim válasza:
2. A kérdező eleve hajlik arra, hogy szakmát tanuljon és akkor ez így helyes. Később is lesz lehetősége egyetemre menni, ha akar.
4/4 anonim válasza:
Van egy "építő emberem", Béla úr. Festő, mázoló, burkoló. A társa villanyszerelő. Ha találkozóról van szó, percre pontosan ott van, az ajánlatot mind árban, mind időben tartja. A vízszintes vízszintes, a függőleges függőleges, a fal sima, az élvédő a helyén.
Béla úr intelligens ember, ha hülyeséget kérek, vagy ha valamire van jobb ötlete (szokott lenni), szól. Újabban egyszerűbb vizes munkákat is vállal, mert beletanult. Én a bonyolultabbakat is szívesebben bíznám rá, mint bárki másra.
Ha tényleg a kétkezi munka vonz, akkor csináld, és legyél olyan, mint Béla úr! Én megígérhetem, hogy becsülni foglak, mint ahogy őt is nagyra becsülöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!