A Corvinus miért sajátította ki az alkalmazott közgazdaságtan és a közgazdasági elemző képzésteket?
Figyelt kérdés
Régen sok -jóval olcsóbb- egyetemen lehetett tanulni, de 2 éve megszüntették az összeset és csak a Corvinuson maradt.2022. ápr. 16. 18:50
1/5 anonim válasza:
Nem kell annyit képezni belőlük, magasabb és egységes színvonalú oktatást kapnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát pedig az Elteconos elvileg színvonalasabb volt
2022. ápr. 16. 19:34
3/5 anonim válasza:
Nem kisajátította, szimplán nem volt rá elég nagy a kereslet. Vidéki egyetemen tanulok, itt is évente alig volt rá pár jelentkező, más egyetemeken is hasonló volt a helyzet.
4/5 anonim válasza:
A PTE-n is van GPME szak.
Az Eltecon nem tudom, miért zárt be… őket kérdezd meg. Eleve csak angol nyelvű képzés volt, ami wtf. Azt hallottam, hogy gázos volt a képzés, például a tanárok nem tudtak rendesen angolul.
Az hülyeség amit a 3-as ír, hogy ne lett volna rá kereslet. Az egyik legmenőbb szak(ma) jelenleg. Csak belsős harcok vagy rossz oktatáspolitika ha egy ilyen képzést megszüntetnek.
5/5 anonim válasza:
#3 vagyok, nem hülyeség. Nem a munkaerőpiacon nincs rá kereslet, hanem a felvételizők között nem volt rá. Business szakokra sokkal többen felvételiznek, kevesen választják az alkalmazott közgázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!