Megéri elvégezni a CIMA képzést?
Figyelt kérdés
Mire számíthatok? Nehéz elvégezni? Jobban lehet vele keresni? Milyen szekciókban és miként lehet elhelyezkedni vele? Mérlegképes könyvelő leszek? Vagy hogy is van ez?2022. ápr. 12. 09:20
1/1 Huddersfield válasza:
Hogy magyarorszagi munka piacon mennyit szamit nem tudom. De en Angliaban csinaltam meg munka mellett...volt olyan resze amit egyszer atolvastam es megertettem es volt ahol 3szori vizsga elvegzese utan sikerult csak atmennem.
Fizetes szempontjabol megeri.. 4evnyi szakmai gyakorlattal es cima papirral kegalabb 35ezer fonttal szamolhatsz eszakon es akar 55ezerrel delen..
Cima felkeszit az uzlet megertesere, elemzesere illetve transformalasahoz.
Ez nem jo annak aki inkabb az audit vagy financial accounting-ot valasztana.. arra ott van az ACCA vagy ICAEW.
Ha erdekel h a munkad biztos legyen, CIMA kepzes mesterkepzesnek felel meg tobb bevandorlasi hivatal szerint is (Ausztralia es Canada).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!