Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás vélemények?

Mindenféle típusú ember jár, sokan vagyunk... Ha csak órákra jársz, akkor nem nagyon tudsz ismerkedni, közösségbe kerülni. Közösségbe inkább olyanok tartoznak, akik koliba járnak, közös rendezvényekre... A tanárikar is széles, mindenféle típusú tanár van. Van jó fej, és rossz fej, szigorú, nem szigorú. Kedves, nem kedves. De összességében nem rosszak a tanárok. Az első félévben a szakmai tárgyak nem vészesek (Kivétel a fenntartható turizmus alapjai tantárgy,annak a vizsgája nagyon nehéz, de ha tanulsz sikerül/ sikerülhet.) A gazdasági tárgyak (Közgazdaságtan, Gazdasági matematika...) elég nehezek. Tanulni kell! Ha nappalira mész, akkor szerintem max. csak hétvégenként tudnál dolgozni.
Remélem segítettem.
Szerintem összességében nem rossz egyetem. Nem könnyű, de bírható. Sok lehetőség, sokféle ember, sokféle tanár.
Ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!