Tanulhatok nappali tagozaton érettségin?
Figyelt kérdés
Már van egy szakmám, és annak idején elkezdtem az érettségit utána nappali tagozaton ami akkoriban az állandó orvosi időpontjaim miatt nem igazán működött, ezért átmentem estire amit ugyancsak abbahagytam mert szükségem volt pénzre és sajnos csak 3 műszakos állásokat találtam. Most szeretném újból elkezdeni az érettségit, lehetséges-e hogy nappali tagozaton végezzem el, vagy már nem jelentkezhetek nappalira? Jelenleg 20 éves vagyok.2022. ápr. 4. 06:12
1/5 anonim válasza:
Csak felnőttképzés jöhet szóba, de pl. van online gimnázium is.
2/5 A kérdező kommentje:
Semmikép nem szeretnék online tanulni, számomra az sokkal nehezebb, szeretem a tantermi oktatást
2022. ápr. 4. 10:20
4/5 anonim válasza:
23 èves korig tanulhat nappalin. Simàn mehet. Szakiskola 9.10 osztàly az beszàmítható.
Bàrmit tanulhat nappalin, akàr felsőfokún is, egyetem bsc-n is, csalàdi pótlék jár stb..
5/5 anonim válasza:
Budapesti vagy?
A Belvárosi Tanoda Alapítványi Gimnáziumban 25 éves korig tanulhatsz nappalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!