Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óvónő alkalmasságit valaki le...

Óvónő alkalmasságit valaki le tudná írni, milyen?

Figyelt kérdés

Mennyit kell énekelni, és a fizikai felméréseken kívül mit kell csinálni?

Személyes tapasztalatok érdekelnének, ki hogy élte meg.

2022. márc. 29. 13:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Anyukámnak tizenvalahány dalt kellett tudni furulyán tökéletesen eljátszani,abból kellett előadni párat pl. Ezt biztosan tudom,mert elmesélte párszor.
2022. márc. 29. 13:24
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Van egy lista a megadott dalokbol azt kelle enekelni, hangszeren jatszani.

Ezen kivul fizika felmeresen alap testnevelesi mozgasok a labdavezetestol kezdve az ugralo kotelig, uszas is kell.

2022. márc. 29. 13:27
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
2! 1es válaszoló vagyok. Érdekes,akkor mostmár az úszást is kérik. Anyukám nem tud úszni! 42 éve óvónő. Igen,nyugdíj mellett is.
2022. márc. 29. 13:33
 4/17 anonim válasza:
100%

Sopronban 8 éve a következő volt:

-Ének alkalmassági, 4 dallal kellett készülni, amit én valsztottam, ebből nekem kettőt kellett elénekelni

- mozgás alkalmassági: alap mozgásokat szerettrk volna látni: futás, bukfenc, egyensúlyozas gerendán, labdavezetés. (Volt egy csaj,aki nem tudott bukfencezni, nem vették fel, a tanár fel óráig próbálkozott vele, de nem.ment sehogy)

Beszéd alkalmassági: egy meserészletet kell felolvasni, beszédhiba kizáró ok ( pöszeség stb)

2022. márc. 29. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Egy bukfenc miatt elutasitani? Ekkora marhasagot. 🤦
2022. márc. 29. 13:53
 6/17 anonim válasza:
86%
Jó azért azt látni kellett volna. 10 centis műkörmökkel, felfújt szájjal, a fejét sem merte letenni és felugrott hisztizve, hogy nekem ez nem megy. Tipikus szőke liba volt, ugyan hogy akarta volna megtanítani a gyereket bukfencezni ha retteg tőle. Utána a gerendaról is leesett
2022. márc. 29. 14:10
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

A 4-es írt egyedül valós a választ.

Inkább a felvi.hu-n nézz utána.

Én is gondolkodom, hogy elmegyek óvónőnek, a hivatalos információk alapján amit összeszedtem se úszás nem kell se hangszer. (uszodát bérelnének az alkalmassági rá, vagy hogy bonyolítanák le??)

Énekelni kell, de neked kell 15-20 dalt választanod, amiből egyet választ a bizottság amit el kell énekelned.

Fizikai része is van, ahogy néztem hivatalosan fején állni meg kézenállni is kellene, de az alapján amit olvastam nagyrészt mindenkit átengednek.

(mondjuk el tudom képzelni, hogy a bukfenc az lehet annyira alap, hogyha az se megy akkor valóban nem engednek át)

Nyilván ha valaki egyértelműen beszédhibás az se fog megfelelni, de szerintem itt is olyan durva beszédhibákra kell gondolni amit laikus is egyből hall, nem arra amikor valaki kicsit sziszegve mondja a c betűt.

2022. márc. 29. 14:12
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

7! Ne te döntsd már el,hogy ki írt valós választ,és ki nem...

1es 3as válaszoló vagyok. Igazat és valósat írtam. Mint MINDIG!

2022. márc. 29. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszolóhoz kapcsolódva, 5 éve is ez volt Sopronban. :)
2022. márc. 29. 20:28
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy 1972-ben még furulyázni kellett, de a kérdezőnek az egyáltalán nem releváns. Ő most szeretne felvételizni és olyanok válaszára van szüksége, akik a jelenlegi valós helyzetet ismerik.
2022. márc. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!