Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Régészetet tanulni megéri még...

Álomvadász kérdése:

Régészetet tanulni megéri még nekem, vagy lenne esélyem Régésznek tanulni?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon foglalkoztam a tanulással, bár sose voltam rossz tanuló. Infót tanulok jelenleg Technikumban 11.ben, de már nem tetszik annyira. Kiskoromban mondtam Mamámnak is hogy Régész akarok lenni, és elgondolkodtam rajta ha idén is meg jövőre is meghúzom a tanulást, fel-e vennének olyan Egyetemre ahol tanulhatnék Régészetet. Szerintetek van értelme nekilátnom még megvalósítanom?

#egyetem #továbbtanulás #tanulás #régészet #Régészet tanulás #Régészet továbbtanulás
2022. márc. 27. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Hát a múzeumi karrier kb minimálbér fölött egy kicsivel...
2022. márc. 27. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Az álmokat csak úgy szabad eltemetni, hogy elkezdjük az álmodást és lassan magunktól rájövünk, hogy abból nem lehet megélni. Akkor lassan háttérbe szorul, de életünk végéig érdeklődünk a téma iránt.
2022. márc. 27. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
A régész alapszak 3 éves és ezzel csak révésztechnikus leszel. Mester képzés után lehetsz régész. Én nem ajánlom ezt a szakot, nem nagyon van rá igény. ma már nagyon kevés a feltárás. A felvi-hu-n tudsz tájékozódni a felvételi követelményekről.
2022. márc. 27. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg ez az almod, csinald! En szinten igy vagyok, mindenki lebeszelt rola, de megis azt jeloltem meg elso helynek.

342 az ELTEn a ponthatar, szoval ha csinalsz nyelvvizsgat, 45%os tori emeltet, + esetleg info emeltet is (infoskent gondolom jo lenne), osszejohetne ez a pont

2022. máj. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!