Szerintetek a gazdálkodás és menedzsment jó szak?
Figyelt kérdés
Megéri? Szerintetek fentebb mennek rajta a ponthatárok? Mindig sokan adják be erre a szakra. Corvinus érdekel leginkább. Tavaly 451 volt a ponthatár. Most 450 helyet hirdettek meg, tavaly ez 500 volt, de a statisztika alapján még 200-at se vettek fel, miért van ez?2022. márc. 26. 07:40
1/3 anonim válasza:
Valamit elnéztél kicsit, 525 embert vettek fel magyar nyelvű gazdmenre tavaly a corvinuson (ösztöndíjas és fizetős összesen). Szerintem kevesebb fix nem lesz a ponthatár, inkább több. Én 450-470 közé saccolom, nem tudom mennyivel dobja meg a ponthatárt, hogy kevesebb a férőhely.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsi elnéztem vagyis inkább rosszul emlékeztem. Összekevertem a számokat. De ha megnézem az államit, ahova tavaly 415 embert vettek fel, és most 450-et vesznek fel, akkor is úgy gondolod, hogy nőni fog?
2022. márc. 26. 09:07
3/3 anonim válasza:
Szerintem csökkenni biztosan nem fog, minimum ennyi lesz mint tavaly volt, de én inkább a növekedésre tippelek a szóbelik miatt, ott azért lehet pár%-ot még gyűjteni, ami dobhat a ponthatáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!