Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetetlenség eljutni Nyíregyh...

Lehetetlenség eljutni Nyíregyházárol Győri suliba tanulni,meg ugye koli,érettségizni?

Figyelt kérdés
Tervben van.még nem vagyok nagykorú de miután elkezdődne a suli utanna nemsokkal leszek az.Jó lenne valahogy de nem tudom lehetséges e és ha igen akkor hogyan
2022. márc. 17. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem mi a kérdés, de gondolom arra vagy kíváncsi hogy működik, ha nyíregyről akarsz győrbe menni.

Tehát elkell menni felvételizni és, ha felvesznek akkor igényelni kolit. Azt megkapod és beköltözöl és tulajdonképpen ott tartózkodhatsz, amíg van tanulói jogviszonyod a sulival. Ha gondolod haza mehetsz, javaslom hétvégenként, de ez se muszáj. Szépen felülsz a vonatra és bizony az egész napod azzal fog telni, hogy vonazotol, mert hosszú az út. Mire vagy kíváncsi pontosan?

2022. márc. 18. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:
33%

"még nem vagyok nagykorú de miután elkezdődne a suli utanna nemsokkal leszek az"

Most akkor iskoláról van szó vagy egyetemről?

2022. márc. 18. 06:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!