Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket javasoljátok az...

Melyiket javasoljátok az óvodapedagógus alapképzést vagy a neveléstudomány mester képzést?

Figyelt kérdés

Nemrég elvégeztem a szociálpedagógia alapképzést, most mentálhigiénés mesterre jelentkeztem. Eddig idősek között dolgoztam és szeretek is közöttük lenni.

Viszont a gyerekekkel való foglalkozás is érdekel, főleg úgy, hogy szereték majd én is saját gyermeket. Az óvodapedagógus 200 ezer lenne 6 féléven át, illetve lenne alkalmassági, énekhangom nem épp a legjobb és elég mély is, kicsit túlsúlyos vagyok , szóval a torna gyakorlatok is neccesek. De ennek ellenére nagyon gyakorlatias a képzés, ami számomra előnyt jelent!

A neveléstudomány mesterképzés távoktatásban 4 félév és szintén 200 ezer körül lenne. Van művészeti szakirány is, ami nagyon érdekel. Viszont erről a szakról sokat nem tudok. Csak hogy leginkább azoknak ajánlják aki doktorit is szeretne, nos én pedig nem szándékozom doktori címet szerezni.

Mit javasoltok a leírtak alapján?

#tovább tanulás, egyetem, főiskola, neveléstudomány, óvodapedagógus, mentáhigiéné
2022. márc. 15. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Világos, hogy az óvodapedagógust.
2022. márc. 18. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!