Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SÜRGŐS! Létezhet olyan, hogy...

SÜRGŐS! Létezhet olyan, hogy az ELTE kért külön felvételi eljárási díjat az idai felvételin?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból átlapoztam az ELTE MA felvételiét (angol nyelvoktatóra mennék) és találtam egy ilyet:

"A jelentkezés(ek) csak akkor válnak érvényessé, ha a jelentkező a hozzájuk tartozó felsőoktatási felvételi eljárási díjat (az Eljárási díjakkal kapcsolatos tudnivalók a lap baloldalán, külön menüpontban találhatók) is befizeti, a határidő megegyezik a jelentkezési határidővel."

Elvileg ezt is február 15-ig kellett befizetni. Nem értem, esetleg ez rosszul van-e ez megfogalmazva, mert úgy tudom felvételi eljárási díjat csak 4. megjelöltn hely után kell fizetni. (Én 3-mat jelöltem meg és nem mondta az e-felvételi oldala hogy valamit ki kell fizessek.) Arról pedig még tudok, hogy a felvételi vizsgadíjat április 30-ig kell kifizetni külön az ELTE számlaszámára.

Van esetleg valami külön dolog amit még ki kellett volna fizetni csak nem tudtam róla?

2022. márc. 12. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"a hozzájuk tartozó felsőoktatási felvételi eljárási díjat"

Az ELTE is lehet a 4. hely, tehát akkor tudod, hogy miről van szó. Ha meg 1.-3. hely, akkor nincs "hozzájuk tartozó" ilyen díj.

2022. márc. 12. 13:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Igy már világos, köszönöm! Csak "kicsit" vert le a víz :D
2022. márc. 12. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
:))
2022. márc. 12. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!