Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valakinek valami tanácsa van?

Valakinek valami tanácsa van?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon tudom megérteni a törit, hogy lehet úgy tanulni hogy az információk megmaradjanak, megmaradjanak? Az anyag nehéz de bukni nem kéne, valami tanács van? Válaszokat köszi!

A tém egyébként: I. világháború utáni állapotok (hidegháborús időszak?)

2022. márc. 11. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hidegháború a II. világháború után volt, nem az I. után.
2022. márc. 11. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Végülis a hidegháború az I. után is volt, csak közztük még volt a II. világháború.

Már ne haragudj, de mi nehéz benne? Egyszerűen csak az ok-okozati láncolatokat kell megérteni, nem egy agysebészet.

2022. márc. 11. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Illetve ez egy hosszútávú dolog, lehet már késő elkezdeni, de pont az ilyen világháborús dolgokkal tömve vannak az ismeretterjesztő tévécsatornák, ha néha nézegeted, akkor talán több minden megragad. Némelyik nem is rossz, talán még elkezd valamelyest érdekelni is.
2022. márc. 12. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Fogalmam sincs, bemagoltam a következő számonkérésre és utána el is tünt a tananyag a fejemből.

Nekem borzasztó unalmas is, lehet ez volt a gond. Esetleg beszéld át olyannal, aki valami oknál fogva szereti ezt a szörnyűséget :D

Videókat, ha nézel róla vagy a mozaik oldalán kis összefoglaló videó leckéket.

Kitartást :*

2022. márc. 12. 11:36
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 Szintúgy. Engem ez a két lezke (I. - II. vh.) nem köt le.

Az mennyire járható út hogy el kezdek egy olyan személyel tanulni aki tudja is ezt és érdekli is ?

2022. márc. 12. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a történelmet, de ne haragudj, nem szívesen tanulnék veled, mert nem lenne értelme. A történelem az egy beszélgetős tantárgy. Ha te a hátad közepére sem kívánod a törit, akkor nincs miről beszélgetned egy törissel. Csúnyán fogalmazva, nekem az életkedvem is elvenné, ha egy érdektelen személlyel kellene a történelemről beszélgetnem. Szerintem magold be a legfontosabb dolgokat, aztán csak meglesz az az áhított kettes 😉
2022. márc. 13. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Az odáig rendbe, de ha a tanár egyszer képtelen felfogni azt hogy olyannból írasson már amit leírtam ne pedig a háttérrizsából amit csk a törisek tunak mert 8 ba tanlták, ekkor mit tegyek?
2022. márc. 14. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!