Hogy lehet egyedi a motivációs levelem?
Manapság nagy divatja vagy kicsit lazább, csattanósabb önéletrajzoknak és motivációs leveleknek.
Persze, mindenki a sablont írja, de az is fontos, hogy a kreativitásodat is megmutasd. Most ami így hirtelen eszembe jutott;
„Tudom, hogy a képzés végeztével széles skálán választhatok munkát az OTP vezérigazgatói székétől kezdve a McDonald krumplisütő részlegéig bezárólag. De akárhogy is válasszak a jövőben, tudom, hogy meg fogom állni a helyem (és megtanulok jól krumplit sütni).”
Bár nem tudom, hogy egyetemi jelentkezésnél mennyire vaskalaposak az elbírálók, az viszont biztos, hogy értékelni fogják, hogyha nem a 100., ugyanarról szóló levelet olvassák, hanem egy kis változatosságot is látnak.
#2, önreflexióról hallottál már? ...
És nyilván nem ezt kell beleírni, csak egy példát hoztam fel arra, hogy mire gondolok, de köszi a lepontozást... vaskalapos vadparaszt...
Mégis mi a baromság abban, amit "ideböfögtem"? ...
De azért az érdekes, hogy csak az én válaszom minősítése megy, de a kérdésre nem nagyon sikerült konstruktív választ adnotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!