46 százalékos emelt matek próba érettségit írtam. Hogyan fejleszthetem magam, hogy ennél jobbat írjak?
Írom, te ostoba. Te ennyire hülye vagy? Vagy betanítottak?
A módszertan alap. Onnan indul minden te szerencsétlen!
Obádovics J. Gyula könyvével mehet párhuzamosan a módszertani könyvek és az az eddigi érettségik, Kömal C és B feladatok megoldása.
Azért, hogy az elméletet, módszertani látásmódot azonnal tudja mihez kötni (feladat) és a megértés által rögzüljön az információ.
Te valami debil lehetsz.
Rég nem találkoztam ennyire ostoba emberrel, mint te 10-es.
Látszik, hogy egy szellemi betanított munkás vagy, nem matematikus.
Ezért írsz ökörségeket, ezért felületes az “értelmi képességed”.
Még segítek kérdező!
Debil válaszolókra ne adj. Szellemi betanított munkások!
Obádovics J. Gyula - Matematika c. könyve azért jó, ha elakadsz a feladatmegoldás során, mert lehet elméleti alapozás hiánya is, akkor a tárgymutató által is, gyorsabban megtudod nézni a hiányosságokat.
Természetesen lehet szövegértési képesség gyengesége is a 46%-os érettségi eredménynek is az elméleti alapozás hiánya mellett.
Debil vita partner nem érti, mert fogalma sincs azokról a könyvekről, hogy a módszertani könyvek megértésével, sokkal gyorsabban átlátod, megérted a feladatok logikáját. Mintha csak eszetlenül típusfeladatokat gyakorolnál!
Mivel nincs két egyforma feladat, ha “csalafintább” feladatot kapsz, akkor is könnyedén fogod venni az akadályokat.
Tehát, a módszertani könyvek, pont, hogy gyorsítják a megértést, feladatmegoldást.
Megismétlem te debil 12-es válaszoló!
Olvasd el többször is, hogy sikerüljön felfognod.
A módszertani könyvek megértésével, alkalmazásával sokkal gyorsabban átlátod, megérted a feladatok logikáját. Sokkal gyorsabban végzel az adott feladattal! Mintha csak eszetlenül típusfeladatokat gyakorolnál!
Mert a 2 hónap kevés idő.
Te agyhalott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!