Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 46 százalékos emelt matek...

46 százalékos emelt matek próba érettségit írtam. Hogyan fejleszthetem magam, hogy ennél jobbat írjak?

Figyelt kérdés
Májusban érettségizem, nem voltam rossz matekból soha, csak a tanárom nem volt jó. Magamtól készülnék, a feladatsorok gyakorlásán kívül mit tudok tenni?

2022. márc. 2. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

Írom, te ostoba. Te ennyire hülye vagy? Vagy betanítottak?

A módszertan alap. Onnan indul minden te szerencsétlen!

Obádovics J. Gyula könyvével mehet párhuzamosan a módszertani könyvek és az az eddigi érettségik, Kömal C és B feladatok megoldása.

Azért, hogy az elméletet, módszertani látásmódot azonnal tudja mihez kötni (feladat) és a megértés által rögzüljön az információ.

Te valami debil lehetsz.

Rég nem találkoztam ennyire ostoba emberrel, mint te 10-es.

Látszik, hogy egy szellemi betanított munkás vagy, nem matematikus.

Ezért írsz ökörségeket, ezért felületes az “értelmi képességed”.

2022. márc. 4. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz ideje ilyenekre, te baromarc. Hiába írod a hülyeségeidet, nem fog tudni ilyeneket olvasgatni az érettségiig. Több tárgyból kell felkészülnie, ezzel elveszíti az idejét. Milyen érdekes, hogy senkitől nem azt hallottam, hogy módszertani könyveket kell olvasni, hanem gyakorolni. De látszik a 60%-os válaszaid alapján, hogy fingod nincs miről van szó. Mindenhol csak okoskodsz, több helyen is olvastam már ilyeneket tőled, ott sem erre voltak kíváncsiak.
2022. márc. 4. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Még segítek kérdező!

Debil válaszolókra ne adj. Szellemi betanított munkások!

Obádovics J. Gyula - Matematika c. könyve azért jó, ha elakadsz a feladatmegoldás során, mert lehet elméleti alapozás hiánya is, akkor a tárgymutató által is, gyorsabban megtudod nézni a hiányosságokat.

Természetesen lehet szövegértési képesség gyengesége is a 46%-os érettségi eredménynek is az elméleti alapozás hiánya mellett.

Debil vita partner nem érti, mert fogalma sincs azokról a könyvekről, hogy a módszertani könyvek megértésével, sokkal gyorsabban átlátod, megérted a feladatok logikáját. Mintha csak eszetlenül típusfeladatokat gyakorolnál!

Mivel nincs két egyforma feladat, ha “csalafintább” feladatot kapsz, akkor is könnyedén fogod venni az akadályokat.

Tehát, a módszertani könyvek, pont, hogy gyorsítják a megértést, feladatmegoldást.

2022. márc. 4. 15:03
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
12-es, te tényleg debil vagy!
2022. márc. 4. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Megismétlem te debil 12-es válaszoló!

Olvasd el többször is, hogy sikerüljön felfognod.

A módszertani könyvek megértésével, alkalmazásával sokkal gyorsabban átlátod, megérted a feladatok logikáját. Sokkal gyorsabban végzel az adott feladattal! Mintha csak eszetlenül típusfeladatokat gyakorolnál!

Mert a 2 hónap kevés idő.

Te agyhalott..

2022. márc. 4. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Ha rád hallgat nem lesz jó érettségije, de én nem vitatkozok tovább. nem te érettségiztél tavaly és nem te tanulsz külföldön ösztöndíjjal. Szevasz...
2022. márc. 4. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:
2022. jún. 12. 10:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ne veszekedjetek, végül sikerült az érettségi 71 százalékosra,köszönöm a válaszokat😊
2022. jún. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!