Esti suli/Hogyan tudok átmenni gimiből esti suliba?
Sziasztok 16 éves vagyok, gimis.
Nagyon át szeretnék menni esti suliba,mivel a gimi nem megfelelő számomra. A tanárok szemetek és nem megértők. 215 óra hiányzásom van a betegségem miatt. Egyes tanárok nem képesek megérteni és még ki is akarnak velem b*szni.! Ami miatt kezdek depis lenni. És tehetetlennek érezni magam. Hiányzások miatt beírkálják az egyeseket hiába vagyok jó tanuló, nem számít nekik, az a céljuk, hogy le vigyék az átlagom. KÉRLEK TITEKEZ SEGÍTSETEK, TÁNÁCSOKKAL,TAPASZTALÁSOTOKKAL!😊 AKI VOLT ESTI SULIN, MI A VÉLEMÉNYETEK, KÖNNYEBB VAGY NEHEZEBB? MINDEM INFÓ JÖHET
A hianyzasok miatt ugyis evet kell ismetelned, nem? Ha igen, akkor az esti suliban is. Es ott is be kell am jarni.
Ha valoban a betegseged miatt hianyzol ennyit, akkor szerintem jobb lenne, ha magantanulo lennel.
Furcsállom, hogy jó tanuló vagy, mégis szemétkednek veled a tanárok, de fogadjuk el, hogy így van.
Az esti iskola sokkal nehezebb, a legtöbb dolognak magadnak kell utánajárnod. Hidd el, hogy ha estire beiratkozol, vissza fogod sírni a nappalit. A legjobb megoldás talán az lenne, hogyha nappalira iratkoznál át másik iskolába.
Átíratkozik, ha átveszik, ami nem kötelező.
Tanulj, pótolj, szedj magadra valami intelligenciát is, mert a stílusod felháborító.
Egyébként magántanuló státusz már nincs, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!