Milyen színű szövegkiemelőt használják?
Figyelt kérdés
Az órai jegyzeteléskor milyen színű szövegkiemelőt érdemes használni amivel ki tudom emelni a lényeget és segít a tanulásban?2022. febr. 20. 09:54
1/11 anonim válasza:
Sárgát. Én ilyet használok. Megelégedéssel.
2/11 anonim válasza:
Szerintem olyat, ami neked tetszik, kevésbé zavarja a szemed és nem túl sötét. Én pl. nagyon szívesen használnék kéket, de azoknak a többsége túl sötét ahhoz, hogy igazán könnyen kivehető legyen az alatta lévő szöveg (főleg, ha ugye kék tollal írtam). De vannak pasztell árnyalatú szövegkiemelők is, azok pont ezért világosabbak. A "standard" színek közül viszont én is a sárgát preferálom.
3/11 anonim válasza:
Nagyon sokáig csak és kizárólag rikítós citromsárgát használtam. Egyetemen főleg pasztel rózsaszínt, de rengeteg színt beszereztem már. A tárgyak külön színt kaptak nálam, pasztel zöld és pasztel sárga még a másik két kedvencem.
4/11 anonim válasza:
Több színt is érdemes használni. És igen, mióta felfedeztem, hogy vannak pasztell színű kiemelők is, nagyon megtetszettek. :)
5/11 anonim válasza:
Én 3-at szoktam. Rózsaszín a kulcsszavaknak, zöld/kék a neveknek, évszámoknak és pasztellkék vagy pasztell lila a többi fontos dolognak.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat igazából én eddig nagyon fluoreszkálós rikítós citromsárga szövegkiemelőt használtam de nekem túl világos bár nekem kék a kedvenc színem de mivel kék tollal írok nem hiszem hogy jó lenne egy kék színű vagy sötétebb színű szövegkiemelő úgy hogy én olyan pastel színű szövegkiemelőt keresek ami nem sötét kellemes a szemnek és a szöveg is jól ki vehető, ki olvasható a jegyzetből.
2022. febr. 20. 12:18
8/11 anonim válasza:
Az ismertebb márkák közül a Stabilonak vannak pasztell kiemelői, de egyébként is egyre elterjedtebbek, úgyhogy papírbolttól kezdve a Mülleren át a kínai boltokig elég sok helyen kaphatók.
9/11 anonim válasza:
Amelyik neked megfelel és tetszik?
Ha ehhez kérdést kell kiírni, akkor nem tudom hogyan vásárolsz meg 1 kg kenyeret...
10/11 A kérdező kommentje:
9-es azért írtam ki mert sok színű van ami tetszik és bizonytalan voltam hogy melyik szín a jó és a kevésbé jó állítólag kérdezni sosem szégyen de számítottam rá hogy a sok hasznos válasz mellet kapok nem hasznosat is és 1 kg kenyér vásárlásával nincs problémám legyen nagyon szép napod!
2022. febr. 20. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!