E-titán értesítés tanulónak vezetési óra időpontjának módosulásáról akkor elmarad a mai órám?
Figyelt kérdés
Kaptam egy e-mailt tegnap ,, Értesítés tanulónak vezetési óra időpontjának módosulásáról” címen. Ebben az e-mailben a vezetési óra adatainál a dátumnál a mai nap van, majd az e-mail végén ott egy megnyitható naptár, amiben egy jövő heti dátumot mutat a naptár. A telefonom a naptárból is kivette a mai órát, de az e-titán oldalán mutatja a mai naphoz az órát, tehát ha belépek az e-titánba, ott továbbra is mutatja. Írtam az oktatómnak, de nem válaszol (későn vettem észre ezt az e-mailt).
A kérdés az , hogy most akkor át lett téve a mai órám egy másik időpontra, vagy ez most mit jelent? Messze kéne mennem korán, úgyhogy jó lenne tudni mit jelent ez, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!
2022. febr. 20. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!