Milyen szakra jelentkeznék ha most jelentkeznék egyetemre?
Ha újrakezdhetném, és Magyarországon szeretnék tanulni, akkor egyszerűen lekopiznám az elte survey statisztika vezetőjének, Németh Renátának a végzettségeit és ezeket végigcsinálnám: [link]
Egyszer azért szívesen elbeszélgetnék Vele, hogy hogyan esett ezekre a választása, mert ez tökéletes kombináció, de ezt csak nagyon kevesen látják, én se láttam annak idején.
Tágabb értelemben amik érdekelnek:
- matek alapszak
- alk. matek mesterszak
- banki és biztosítási matek
- survey statisztika
- szociológia
- kulturális antropológia
- marketing is érdekel
Ezeket kombinálnám.
Hát ... ugyanarra ahol most vagyok, de másik intézémnybe, mert még egyszer nem tudnám végig csinálni és még most sem fejeztem be teljesen.
BME VIK Mérnökinfón vagyok, de ha jelenlegi tudással kéne választanom szakot, úgy hogy megtartom az itt tanultakat a fejemben. Tehát időutazással nem veszítem el a tudást, akkor az Óbudain mennék ugyanerre a szakra, mert rettenetesen egyszerűen eltudnám végezni és szakmailag nem hiszem, hogy sokkal kevesebbet érne a diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!