Milyen iskola a Győri Lukács?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van olyan aki odajár? Szeretnék neki privátban kérdéseket feltenni ő milyennek látja az iskolát. Illetve véleményeket is szívesen elfogadnék és tanácsokat.
Köszönöm szépen!
2022. febr. 8. 15:24
1/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom. Sem a tanári kar, sem a közeg, bocs hogy ezt írom, de mi nem ilyen körökben mozgunk, legjobban így tudnám jellemezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Remélem másnak lesz pozitív véleménye. Te oda jársz?, kedves válaszoló.
2022. febr. 9. 19:49
3/5 anonim válasza:
Szia! Ne hallgass azokra akik cikizik a sulit! A tanári karral minden rendben van. A tesi tanárok komolyan veszik a dolgukat eléggé. Anno. én is paráztam, mert az a hír járta hogy sok a drogos, de egyáltalán nem. Nem állnak beléd, nincs verekedés, nagyon nagy szigor van. Dohányozni 18alatt tilos a sulibany ellenben igazgatói jár érte. Ha bármi kérdésed van még szólj bátran, válaszolok :D
4/5 anonim válasza:
Ez már nem az a Lukács amit pár éve emlegetnek…nemrég adtak át jópár milliós gépeket nekünk, és folyamatos rendőri jelentét tartja fent a rendet és jófejek főleg Kati néni (😆). Ha valamire különösképp kíváncsi vagy, akkor írhatsz.
5/5 anonim válasza:
Van a Lukácsnak egy egészen jó része,viszont azonkívül eléggé putri. Jót még nem nagyon hallottam róla,és elég nyomasztó környékre esik (Gyárváros már csak ilyen). Több ismerősöm is jár/járt oda,és majdnem mindegyikük szereti/szerette,kinek mi.
Én ezeket mind úgy írtam,hogy én nem voltam lukácsos (tavaly végeztem a Kazinczyban),lukácsos ismerőseim "nyilatkozatai alapján írtam. Kivéve azt hogy nyomasztó Gyárváros,az szívbő jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!