Hova nem kernek felvetelit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudtok mondani gyenge sulikat ahova nem kernek felvetelit? Sajnos nagyon elrontottam es nem tudom hova menjek. Lehetoleg budapesti gimi vagy technikumokat ahol jo a kozosseg elore is koszonom.
2022. jan. 30. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon rá tudsz keresni olyan középiskolákra, ahol nem kérnek központi írásbeli eredményt, tehát csak a tanulmányi eredmények alapján rangsorolnak:

[link]

Lehet megyére és városra is keresni.

Ha kiválasztod a megfelelő képzéstípust, pl. gimnázium, szakgimnázium, technikum, akkor megjelenik alatta:

"További keresési feltételek" opció, amelyre rákattintva megjelenik a következő:

Rangsorolás feltétele: Itt a "felvétel a tanulmányi eredmények alapján" feltételt kell kiválasztani.

-> keresés

A sulik neve alatt meg tudod nyitni az iskolák felvételi tájékoztatóját.

2022. jan. 30. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Addetur Baptista Gimnáziumban nem kötelező a központi felvételi. Illetve Facultas Humán Gimnáziumban is a vitt pontok alapján rangsorolnak.

Illetve a Zrínyi Gimnázium egyes tagozatán is, de itt elég magas pont kell, annak jó aki amúgy jó tanuló, csak nagyon elrintotta a központit.

2022. jan. 30. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mnamk, én oda járok, ha megy a német ajánlom, amúgy imádom a sulit!!!!
2022. febr. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!