A Pázmány és a Károli jogi kara közt van különbség nehézségben?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 13:53
1/3 anonim válasza:
A Pázmány nehezebben elvégezhetőként van számon tartva.
2/3 anonim válasza:
A Pázmány rendes jogi kar. A Károli "jog light". Könnyebb és kevesebbet is ér a papír.
3/3 anonim válasza:
Én Pécsre jártam jogi karra utána meg a Károlira. Testvérem pedig a Pazmanyon tanul jelenleg is. Igazából szerintem teljesen mindegy mivel úgy is akkor tanulod meg igazából a szakmát amikor kijossz az egyetemről és 1-2 évet már dolgozol a szakmában. Az pedig, hogy hol tanítanak többet vagy kevesebbet teljesen mindegy mivel úgy is elfelejtesz minden felesleges dolgot. Nyilván a fontos tárgyak ugyanolyan szinten számon vannak kérve a diákokon. Szerintem azt válaszd amelyik szimpatikusabb vagy esetleg van ismerősöd. Szerintem az egyetemi évek alatt többet számít az, hogy jó társaságot találj és érezd magadat jól ezekben az években. Szóval rosszul nem igazán tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!