31 évesen már késő lenne váltanom, autószerelő irányba?
Mentőtiszt vagyok, de összességében úgy érzem már nem tud érdekelni a hivatásom. Ennek számos oka van, többek között a covid-19 járvány miatt ért hátrányok. Egyre többször érzem azt, hogy nem ez az én utam és hogy pályát tévesztettem.
Szeretnék egy teljesen új irányba mozdulni. Egy olyan szakmát elkezdeni, ahol egy fokkal lazábbak a viszonyok. Ugyanakkor használható tudást ad, el tudnám képzelni magam autószerelőként. Kérdés, hogy megérné-e ekkora váltást csinálnom. Hány év alatt lehetnék úgymond "jó" szakember. El tudnék-e benne helyezkedni, vagy azt mondanák kezdő nem kell.
Lényegtelen, mert 2021-től már nem lehet okj-ben ilyen képzést végezni. Nappalin meg nyilván munka mellett esélytelen.
Gépjármű mechatronikus képzés van, ami szerintem gyengébb.
Igen, ezt én sem értem.
Szívesen belevágtam volna.
Gépj. Mecha ugyanaz mint az autószerelő.
A technikusi nehezebb mivel több anyag van.
Estin nagyon sok helyen indítanak képzést.
Nagyon kell tanulni és ezt a szakmát is az első munkahelyén fogja megtanulni az ember. Ahhoz a heti 3 nap kevés.
Az autószerelést sosem lehet igazán megtanulni. Mindig lesz olyan ami neked új, mindig lehet fejlődni. Ezért szakosodtak az emberek ennyire mivel nagyon lecsökkenti a szükséges tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!