Azokhoz az egyetemistàkhoz szólna a kérdés, akik nincsenek beoltva: Ér(t) titeket valamilyen hátrány emiatt?
Figyelt kérdés
Orvosisokra értelemszerűen ez nem vonatkozik, ott tudom, hogy kötelező.2022. jan. 24. 16:48
1/5 anonim válasza:
Én be vagyok oltva, de egyik kolis barátnőm nincs. Semmi hátrány nem érte.
3/5 anonim válasza:
Gyógypedagógia szakon vagyok hallgató, sajnos nem tudom teljesíteni a félévhez szükséges szakmai gyakorlatom, mert az intézmények csak oltással rendelkező külsősöket fogadhatnak az épület területén...és nálam még az az opció sem játszik, hogy elmegyek magánintézménybe, és ott leigazolják a gyakorlatom, mert nekem többféle területen kell teljesítenem (EGYMI, Szakszolgálat, stb.). Átmegyek passzív félévre, de azért azt hozzáteszem, hogy nagyon sokat tanultam azért, hogy bekerüljek erre a számomra álom szakra. És most nagyon csalódott vagyok, hogy az egyetemistákat is ellehetetlenítik...Bele se merek gondolni, akik ezt önköltségesen végzik...kidobott pénz a semmire.
4/5 A kérdező kommentje:
3: Igazad van, ez nagyon igazságtalan, sajnálom.
Jövőre megyek egyetemre (vagyis most szeptemberben), kolis nem leszek, a buli sem érdekel, tehát az nem érint, hogy be vannak zárva a szórakozóhelyek és nem is orvosira készülök, nem egészségügyi pályára, mondjuk amit a 3-as írt, az most kicsit elbizonytalanított, ugyanis tanári szakra készülök.
2022. jan. 26. 15:26
5/5 A kérdező kommentje:
vagyis nincsenek bezárva, csak oltatlanul nem mehet be az ember, bocsi
2022. jan. 26. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!