Van egy éves éretségi?

Figyelt kérdés

9-10 osztályom van meg, utána szakmát tanultam. Ha esetleg nincs, akkor nekem estin, vagy levelezőn a két éves is jó lenne. Viszont mindenképpen Budapesten érdekelne, belvárohoz közel.

Ki milyen iskolát ajánlana ami megbízható?

Lehet akár fizetős is, de mindenképpen olyat szeretnék ahol normális fel készítenének az éreségire, már amennyire lehet persze heti egy-két nap be járással.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

2022. jan. 23. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

4 évet el kell végezned!

Nincs olyan, hogy 2 évet tanultál és mész érettségire.

Fel veheted ott a fonalat, ahol abbahagytad. Nev.apám is 40 fölötti évesen beiratkozott a gimibe 10. osztálytól, mert csak a 9. osztálya van meg.

És így le tudta tenni az érettségit.

Kitartást :)

2022. jan. 23. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Ne figyelj az elsőre ez hülyeség. (Én nem vagyok pesti, de azt el tudom mondani, hogyan működik). Ilyen 1 éves online képzésekbe ne menj bele, mert nem oda lyukadsz ki, mint ahova ki akarsz.

Érdemes egy egy intézmény oldalát felkeresni: [link] nézd itt is van egy. Ezek általában már három oldalról is megközelíthetők, nappali, esti és levelező képzés. Megfelelő bizonyítvány felmutatásával elkezdhető. Van ahol van tandíj van ahol nincs. Itt már kifejezetten csak érettségi tárgyak vannak (tehát pl: rajz meg ilyenek nincsenek).

Sajnos Pesten nem tudom mi merre, van de intézményekben tudsz tájékozódni, ahol egy-egy ilyen képzést meghirdetnek. Az meg rajtad áll neked mikor jó este, vagy inkább levelező, vagy esetleg nappali.

2022. jan. 23. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

10 osztályod van.

Elvben osztályozó vizsgákkal elvégezhetsz két osztályt egy év alatt, és mehetsz is érettségizni, úgyhogy amit írsz, az nem lehetetlen.

2022. jan. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!