Milyen szakmát ajánlotok maszek munkákra hétvégente?
Figyelt kérdés
Szeretnék a rendes állásom mellett plusz pénzt is keresni.
Hivatalos irodai munka mellé milyen szakmát érdemes elvégezni? Mit lehet hatékonyan csinálni hétvégente? Burkoló? Villanyszerelő? Festő? Esetleg valami más?
Válaszokat előre is köszönöm.
2022. jan. 20. 16:12
1/6 Senior Séf válasza:
Én annak idején sírköveshez jártam. Így egyúttal a mozgásom is megvolt.
2/6 anonim válasza:
Attól hogy elvégzel egy szakmát, nem fogsz tudni önálló felelősségteljes munkát végezni. Magyarul ha nem dolgoztál benne nem fogsz érteni hozzá a szakma után se, ez az igazság. Egyébként megérné ezért vállalkozni munka mellett? Vagy hogy gondoltad feketén?
3/6 anonim válasza:
Burkoló, festő, ez mind jó ötlet. A villanyszerelést azért kicsit gáz lenne "hétvégi szakemberként" elvállalni. Nagyobb a felelősség.
6/6 anonim válasza:
van még ez a szó, hogy maszek? :D azt hittem, rég kihalt
felújítási munkák zömében nyáron vannak, és nem elég hétvégén menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!