Nyugat, Közép Dunántúl környékén melyik gimnáziumba?
Milyen tantátgyakat szeretsz? Melyikeket nem?
Szeretnél nyelvi előkészítős évre járni?
a matekot, fizikát, kémiát nem szeretem
a tesit utálom
földrajz, történelem: vegyesek az érzéseim, vannak részek amik érdekelnek, és vannak nagyon unalmasak is de összességében megvagyok velük.
irodalom, nem szoktam szinte soha szépirodalmat olvasni, regényeket se, viszont érdekes, nem a kedvencem, de azért szeretem
ének, rajz, (angol), technika a kedvenceim, az angolt csak azért tettem zárójelbe, mert az osztályom nagyon rossz belőle, és teljesen más szinten van mindenki, ezért nem is lehet (tudnak) angolul kommunikálni.
A tanár nálam nagyon sokat számít, például 5. ben egy nagyon hát "szigorú" (bár nem szeretem ezt a szót), mert semmi rosszat nem tett, csak olyan savanyúak, szárazak voltak az órák, ezért utáltam. De most 7- 8. ban szeretem.
Szerintem érdemes lenne Zala megye és a vele szomszédos megyék intézményeit végignézned.
Ezek a középiskolával rendelkező városok vannak Hévíz 100 km-es körzetében:
Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti, Keszthely
Szombathely, Sárvár, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd
Kaposvár, Siófok, Fonyód, Marcali, Barcs, Csurgó
Balatonalmádi, Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Sümeg
Egyébként van olyan intézmény, amit már nézegettél vagy még abszolút nincsen semmi elképzelésed?
A #8 válaszban felsoroltak között van esetleg olyan város, ahová semmiféleképpen nem szeretnél menni?
Jól értelmeztem, hogy agimnáziumban leginkább az általános tantervű osztály, a művészeti tagozat és a nyelvtagozat jöhet szóba?
Mit gondolsz a kéttannyelvű vagy humán tagozatról?
Milyen nyelveket tanulnál szívesen?
Járnál-e egyházi fenntartású intézménybe?
Nagyon szívesen segítek keresgélni, de ha picit több információt adsz, akkor sokkal könnyebb lenne javasolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!